IT-alan murroksessa Asteroidilta nuoren historiansa paras tulos

 

Asteroidilla on palattu kesälomilta töiden pariin hyvällä fiiliksellä. Markkina on murroksessa, mutta Asteroid on iskussa – elämme yrityksemme kohta kaksivuotisen historian parasta aikaa!

Asteroid teki elokuussa historiansa parhaan tuloksen. Meitä on auttanut onnistumaan niin kokeneiden asiantuntijoiden yhteisomistus kuin toimintamallimme, joka kannustaa vahvasti niin asiakkaiden parhaan ajattelemiseen kuin työkavereista huolehtimiseen. Olemme täystyöllistettyjä, eikä kukaan asiantuntijoistamme ole istunut pitkään aikaan ns. vaihtopenkillä tuntiakaan.

Viime aikoina IT-alan olosuhteet ovat muuttuneet muun maailman vanavedessä. Moni perinteisesti menestynyt alan palveluyhtiö on kipuillut toimintaympäristön rakennemuutosten kanssa. Nyt ei kilpailla enää niinkään asiantuntijoista vaan asiakkaista. Toimialan alhossa kaikille ei ole riittänyt töitä. Mitä mielikuvituksellisimpien rekrykampanjoiden jälkeen ajan hengestä kertovat huolet projektien jatkumisesta ja hinnanalennukset.

Samaan aikaan moni asiakkaamme on onnistunut rakentamaan digitaalista liiketoimintaansa erinomaisesti. Meistä on kiinnostavaa nähdä markkinadynamiikan muuttuvan: yhtiöt kasvattavat omia softakehityskyvykkyyksiään ja huippuasiantuntijoille on tarjolla yhä mielenkiintoisempia töitä, entistä monipuolisemmissa organisaatioissa.

Vastaavia muutoksia ei ole melko nuorella toimialallamme ennen koettu. Samalla megatrendit, kuten tekoälyn nopea kehitys, muuttavat työtämme. On ymmärrettävää, että asiat mietityttävät – miltähän tulevaisuus näyttää?

Asiakkaat kaipaavat näkemyksellistä kumppania

Meistä meneillään oleva murros tuntuu ennen kaikkea innostavalta ja terveeltä kehitykseltä. Konsultoinnin ydinfokuksen on oltava asiakkaiden palvelemisessa. Me tuemme asiakkaitamme mielellämme myös omien kehitysorganisaatioiden rakentamisessa ja koutsaamme kokemattomampia tiimiläisiä tulevaisuuden pelinrakentajiksi.

Monet asiakkaamme ovatkin todenneet, että he tarvitsevat jatkossakin rinnalleen näkemyksellistä, sitoutunutta teknologiakumppania, sekä alan parhaita osaajia. Tähän tiivistyy myös moni Asteroidia määrittävä keskeinen asia.

Asiakkaillamme on hiljattain ollut monipuolisia tarpeita. Ne ovat vaihdelleet täsmäkonsultaatioista ratkaisutoimituksiin, joustavaan reagointiin nopeasti eläviin tarpeisiin sekä uuden teknologian ja toimintatapojen tuomiseen. Luonnollisesti keskiössä on myös pitkäjänteinen tuotekehitys. Meillä on ollut ilo ja kunnia olla mukana auttamassa mm. kansainvälisiä suunnannäyttäjiä sekä edistämässä Suomen palveluvientiä!

Huippuosaajien yhteisömme etsii lisää kollegoita!

Asteroidilla suhtaudumme yrityksemme kehittämiseen intohimoisen pragmaattisesti ja yrityksemme hyvää tunnelmaa vaalien. Huippuosaajista koostuva yhteisömme voi hyvin ja kasvaa vakaasti myös markkinan murroksessa. Vuosi sitten meitä oli 14 ja nyt 23. Palveluillemme on kysyntää ja etsimme jatkuvasti uusia lahjakkaita kollegoita, joten tsekkaa myös uudistuneet Careers-sivumme!

Viikko sitten vietimme yhdessä myös mukavia kesäjuhlia. Tunnistatko ylhäällä olevassa kuvassa näkyvän ainutlaatuisen paikan, jossa teekkarikulttuuri on vahvasti läsnä?

 
Previous
Previous

The origin story of Asteroid

Next
Next

Näin syntyi Asteroid