Hyvä fiilis näkyy

 

Kuukausikokoukset ovat hybridityössä meille tärkeitä hetkiä vaihtaa kuulumisia etänä tai livenä, sekä vaalia yhteistä päätöksentekoa. Asteroidia ei johdeta kulmahuoneesta käsin, vaan asioita tehdään yhdessä.

Keskiviikkona oikeastaan sekä että – kokoonnuimme nimittäin kuukausikokoukseen viihtyisässä Sofian Kulmassa Tuomiokirkon kupeessa. Näissä tapaamisissa keskustelemme usein tärkeistä teemoista niin asiakkaidemme kuin osakkaidemme kannalta. Ja jälkilöylyissä jatketaan rennommissa merkeissä.

Millaista Asteroidilla on työskennellä?

Tällä kertaa ohjelmassa oli myös jotain spesiaalia. Järjestimme etukäteen ensimmäisen anonyymin palautekierroksen Asteroidilla työskentelystä ja keskustelimme keskeisistä tuloksista yhdessä.

Nykyään onneksi ymmärretään, kuinka keskeisiä asioita palautteen antaminen ja saaminen matalalla kynnyksellä ja säännöllisesti ovat sekä yksilön että yrityksen kehittymisen kannalta. Palautetta halutaan antaa ja saada.

Parhaalta vaihtoehdolta tuntui aloittaa kevyesti ja omista lähtökohdistamme. Kysyimme: "How satisfied are you with working at Asteroid?" ja keräsimme lisäksi vapaamuotoisia ajatuksia. Asteikoilla 1-5 (1=not satisfied, 5=super happy!) saimme vastausten keskiarvoksi huikean 4,7.

- “Things seem to be going very well, so hope the same continues!”

- “Benefits of a small company (I can ask and get answer within in minutes in Slack), raise opinion and get heard, and still back from larger body (the ecosystem) to find new gigs. So seems really be best of both worlds :)”

- “Our current ways of working are great, no extra bureaucracy complicating everything.”

- “I like the spirit and social attitude our people have, and willingness to just do stuff together.”

- “Thank you for all the work you have done for creating a truly different place to work.”

- “Great customer and community experiences”

Asteroidin kesäjuhlat

Ihmiset ja asiakkaat edellä eteenpäin

On hienoa nähdä, että hyvä fiilis näkyy meidän kaikkien kesken. Asiat ovat menneet mukavasti ja olemme onnistuneet rakentamaan Asteroidia omista lähtökohdistamme, ihmiset ja asiakkaat edellä. Meillä viihdytään hyvin ja asiakkaat ovat arvostaneet yhteistyötämme – meihin on luottanut jo 15 monella eri toimialalla toimivaa yritystä.

Ota yhteyttä jos haluaisit jutella yhteistyöstä tai mahdollisesta roolistasi meillä bisneksen tai konsultoinnin parissa, tai muuten vaan. Meitä on lähikuukausina mukana jo 20. Nyt on loistava hetki hypätä mukaan!

 
Previous
Previous

How far can a million Euros get you in digital development?

Next
Next

Building a next generation software consultancy